Cine suntem?


S.C. SYS-CONT S.R.L. 

este o firma infiintata in 1994 specializata in servicii contabile , produse software economice si in proiectatrea si dezvoltarea de pagini web. Aceasta colaboreaza atat cu intreprinderile mici si mijlocii cat si cu societatile mari din diverese domenii de activitate: productie, comert, prestari servicii, publicitate, brokeraj, dar si asigurari.Echipa noastra este alcatuita din specialisti cu un background solid atat in domeniul informatic cat si in cel financiar-contabil, conducera acestei societati fiind membra C.E.C.C.A.R. inca din 1995.


Misiunea noastra


Principalul nostru obiectiv, stabilit inca de la infiintarea societatii a fost cel de a oferi produse software si servicii contabile de cea mai buna calitate. Cu ajutorul nostru, veti avea posibilitatea de a va face cunoscuta afacerea si in mediul virtual, iar contabilitatea va deveni un instrument puternic de evaluare, control si dezvoltare al afacerii dumneavoastra.


Scopul nostru este de a oferi tuturor clientilor nostri informatii corecte si compelete precum si produse in concordanta cu mediul actual, pentru aceasta fiind in permanenta la curent cu legislatia din domeniu.

VFP
ClickLink.ro